A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

МОН контролює статистику щеплень учителів від COVID-19

Дата: 07.10.2021 16:47
Кількість переглядів: 22

Міністерство освіти і науки тримає на постійному контролі статистику щеплень від COVID-19 оскільки освітяни знаходяться серед пріоритетної групи захисту населення.

Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет.

За словами міністра, кількість працівників шкіл, які щеплені хоча б однією дозою вакцини, наразі складає 83%.

«І я дякую кожному за те, що кожного дня динаміка вакцинації зростає. Принаймні вакцинованих працівників ЗЗСО хоча б однією дозою по всій країні збільшилося за два дні від 81% до 83,3%», – зазначив Шкарлет.

Лідерами областей по вакцинації працівників шкіл повного та неповного курсів є Миколаївська – 98,1%, Харківська – 90,9% та Луганська області – 90%.

Також високий рівень вакцинованих працівників шкіл зафіксований у Донецькій області – 89,4% повного та неповного курсу вакцинації, Дніпропетровській – 88,2%, м. Києві – 87,2% та Черкаській області – 87,1%.

«Давайте разом дбати про своє здоров’я та тих, хто поруч. Відповідальне ставлення до вакцинації сьогодні – це безпечний  освітній процес у майбутньому», – закликав міністр освіти.

Як відомо, Міністерство охорони здоров'я віднесло працівників закладів освіти до переліку професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим.

Усі працівники закладів освіти впродовж найближчого часу мають здійснити щеплення проти COVID-19, в іншому випадку їх буде відсторонено від роботи у закладі освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора