A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Здобувачів освіти громади нагородили Дипломами I та II ступенів у обласній виставці-конкурсі «Осінні фантазії»

Дата: 30.10.2023 14:09
Кількість переглядів: 18

Обдаровані здобувачі освіти громади продовжують дивувати своєю фантазією та оригінальними виробами, які підкорюють серця журі на обласних виставках та конкурсах.

Нещодавно, стало відомо про чергові досягнення наших юних земляків на IX обласній виставці-конкурсі «Осінні фантазії».

Цьогоріч, учасники представили 59 декоративних виробів з природних матеріалів, створених індивідуально в обраній техніці, та мали можливість отримати три оцінки: за виріб, за виконання практичного завдання та за захист своєї конкурсної роботи. Переможців визначали за сумою всіх отриманих балів у чотирьох номінаціях«Ошибана та колажі з природного матеріалу»«Ікебана та просторові композиції»«Вироби з соломки та лози» та «Художня обробка деревини».

За підсумками виставки-конкурсу маємо двох переможців: учня Вацлавпільського ліцею Владислава Буська, який отримав Диплом І ступеня у номінації «Художня обробка деревини» (наставник та керівник, вчитель Вацлавпільського ліцею Володимир Рижук) та учня Кошелівського ліцею Данила Сорокіна, який отримав Диплом ІІ ступеня у номінації «Ошибана та колажі з природного матеріалу» (наставник Ірина Красевич).

Щиро вітаємо талановитих здобувачів освіти та від душі зичимо регулярного поповнення власних творчих скарбниць досягнень. Дякуємо, що разом із наставниками показуєте гарні результати та підтримуєте мистецький імідж громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора