A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

«Колорит» – абсолютний переможець 10 обласного фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Феєрверк танцю» у номінації «Народний танець»

Дата: 30.10.2023 14:33
Кількість переглядів: 40

«Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит» КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» (художній керівник Максим Пташнюк) регулярно вражає поціновувачів танцювального мистецтва нашої громади та області, а також членів журі всеукраїнських конкурсів і фестивалів, своїми запальними виступами, наповненими й продуманими до найменших деталей композиціями, енергійністю та духом автентичності українського народного танцю.

За традицією, колоритівці гучно заявили про наш край і на 10, ювілейному, обласному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Феєрверк танцю», який відбувся 19 жовтня 2023 у Бердичеві та зібрав 665 юних танцівників із 14 територіальних громад Житомирщини.

Незабутній виступ пулинського «Колориту» приніс талановитим вихованцям колективу та їх наставнику 10 перемогу у цьому конкурсі – звання абсолютних переможців у номінації «Народний танець» у двох вікових категоріях: 11-14 років та 15-18 років.

Цьогоріч, колектив продемонстрував глядачам та компетентним журі конкурсу осучаснені та технічно багаті хореографічні композиції «Мир над Україною» та «Поліська полька», які запам’яталися присутнім фольклорною формою осучаснених пісень і відображенням українського народного танцю через сучасну пластику тіла.

Уся Пулинська громада щиро вітає хореографічне сузір’я талановитих вихованців «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу «Колорит»,  художнього керівника Максима Пташнюка, батьків та усіх причетних із черговим тріумфом на обласному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Феєрверк танцю». Від щирого серця зичимо Вам, обдарованим та креативним, підкорення нових олімпів та регулярного поповнення колоритівської скарбнички нагород.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора