A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

"Психосоціальна підтримка для вчителів та учнів", що здійснений освітньою організацією "Навчай для України" за підтримки посольства Фінляндії

Дата: 30.10.2023 14:36
Кількість переглядів: 27

Ми повинні бути надійними для дітей...

Як розвивати нашу стресостійкість під час війни, як відновитись після наслідків кризових подій, впоратись із такими подіями в майбутньому? Про це йшла мова під час тренінгу "Психосоціальна підтримка для вчителів та учнів", який було проведено у Пулинському ліцеї освітньою організацією "Навчай для України" за підтримки посольства Фінляндії.

Щоб грамото підтримати учнів треба навчити вчителів! Тож вони під час тренінгу розглядали питання реакції на стрес, як спілкуватися з людиною у стані стресу, агресії, страху, паніки, ступору, також говорили про елементи психосоціальної підтримки, які можна інтегрувати у свої уроки, про алгоритм першої психологічної допомоги після екстремальної події, межі роботи вчителя та шкільного психолога, способи підвищення стійкості, класифікацію рефлексії. Цінуймо значущість фізичного, психічного і морального здоров'я дитини, генеруймо нові ідеї та ініціативи, турбуймося про себе!

Дякуємо Навчай для України / Teach For Ukraine, тренерам Ользі та Інні, за професіоналізм та компетентність під час проведення тренінгу. Чекаємо наступної зустрічі!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора