A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Шкільна Гімназіада 2023-2024 навчального року стартувала

Дата: 15.11.2023 16:46
Кількість переглядів: 49

Перші шкільні спортивні змагання в залік Гімназіади 2023-2024 року проведені на базі Вацлавпільського ліцею. Не зважаючи на воєнний стан та завдяки воїнам, які боронять нашу країну від агресора, 15 листопада учні закладів освіти Пулинської громади змагалися за першість у шашках.

Усіх присутніх та  учасників змагань привітала директор Вацлавпільського ліцею Лариса Грибан.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам'ять загиблих у війні з рашистською навалою.

У змаганні за перехідний кубок з шашок взяли участь команди з Вацлавпільського, Івановицького, Кошелівського, Мартинівського, Новозаводського та Пулинського ліцеїв, Сколобівської, Староолександрівської гімназій, Очеретянської та Чернявської філій.

Серед команд Сколобівської, Староолександрівської гімназій, Очеретянської та Чернявської філій перемогу та перехідний кубок завоювала команда  Очеретянської філії Пулинського ліцею у складі Котенка А., Гаврилюка Б., Нестерчук С., тренер Антонюк С.С. Друге та третє місце завоювали команди  Чернявської філії, тренер Боярчук О.М. та Сколобівської гімназії,  тренер Дичук В.Ю.

Серед команд Вацлавпільського, Івановицького, Кошелівського, Мартинівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв у боротьбі за першість перемогу здобула команда  Новозаводського ліцею у складі Пашківського Ц., Русина М., Прищепи А., тренер Корнійчук П.О. Друге та третє місце завоювали команди  Пулинського ліцею., тренер Тичина О.А. та Вацлавпільського ліцею,  тренер Рижук В.А.

Команди переможців нагороджені кубками, пам’ятними призами та грамотами; подяки одержали команди-учасниці змагань.

Відділ освіти щиро дякує організаторам змагань, усім командам та тренерам. Від усього серця вітаємо переможців. Бажаємо усім міцного здоров’я та нових перемог.


« повернутися

Вхід для адміністратора