A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Земле моя, Україно! Ти вічно будеш жити!

Дата: 18.03.2024 15:40
Кількість переглядів: 12

15 березня 2024 року в приміщенні комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради було весело і гамірно. Колективи екологічної просвіти із семи закладів загальної середньої освіти зібралися на конкурс «Земля – наш спільний дім»,
 а саме: Вацлавпільського, Івановицького, Кошелівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв, Очеретянської та Чернявської філії Пулинського ліцею. До конкурсу учасники готували презентації еколого-природоохоронної діяльності  закладу загальної середньої освіти; відтворювали та пропагували народні традиції щодо гармонізації взаємовідносин з природою. Члени журі оцінювали виступи, які тривали до 20 хвилин, за такими критеріями:

-  відповідність тематиці конкурсу;

- актуальність та соціальне значення порушеної у виступі екологічної проблеми;

-  виконавська майстерність;

- естетика костюмів і реквізиту, якість музичного та художнього оформлення;

- рівень режисури;

- володіння увагою глядача.

У запеклій боротьбі, з різницею в один бал, перемогу здобув колектив «Екоцвіт» Кошелівського ліцею. На другому місці колектив «Незламні» Пулинського ліцею, на третьому – колектив «Тарра» Вацлавпільського ліцею. Переможці були нагороджені Грамотами відділу освіти. Всі інші колективи були відзначені за участь у конкурсі Подяками відділу освіти.

Команда Кошелівського ліцею буде захищати честь нашої громади на обласному етапі конкурсу, який буде проходити в онлайн режимі. Бажаємо команді «Екоцвіт» вдалого виступу!


« повернутися

Вхід для адміністратора