A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Майбутнє правничої еліти у Луцьку

Дата: 09.04.2024 08:20
Кількість переглядів: 8

З 22 до 26 березня в Луцьку Мала академія наук разом із партнерами провела IV етап Всеукраїнської олімпіади з правознавства. Під час змагання учасники демонстрували, як добре знаються на адміністративних правопорушеннях, правах людини та розв’язували криміналістичні задачі.

Фінальний етап у Луцьку зібрав 80 учасників, серед яких був і учень 10 класу  Вацлавпільського ліцею Тарас Бусько. Вперше учень нашої громади переміг в обласному етапі олімпіади з правознавства та представляв Пулинщину на Всеукраїнському.

Спершу відбулося відкриття заходу в Луцькому національному технічному університеті, виступи керівників Волинської області, представлення компетентного журі: науковців відомих у країні вишів, провідних юристів, учителів правознавства, опісля — теоретичний та практичний тури у Волинському науковому ліцеї Волинської обласної ради.

Насамкінець олімпіадної програми підлітки вирушили на екскурсії містом, відвідали Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, Музей науки і техніки та промислового дизайну, стали учасниками тренінгу «Використання нейромереж у навчанні та повсякденному житті».

Доброзичливість, гостинність, душевне ставлення, насичена екскурсійна програма, намагання зробити наше перебування на Волині комфортним - все це завдяки організаторам - господарям: Волинська обласна Мала академія наук та Волинський науковий ліцей Волинської обласної ради – поділився своїми враженнями Тарас. Найприємніші спогади викликають подорожі старим Луцьком та спілкування з однолітками - талановитими знавцями права! Неповторна атмосфера пошуку істини і співпраці!

Це був чудовий досвід! Повернувся Тарас із незабутніми враженнями та привіз у серці часточку гостинної і щирої Волині!


« повернутися

Вхід для адміністратора