A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Освіта громади: виклики сьогодення та пріоритети розвитку

Дата: 27.08.2021 22:52
Кількість переглядів: 8

27 серпня 2021 року відбулася четверта серпнева конференція  освітян Пулинської громади.  На конференції були визначені пріоритетні напрямки діяльності та завдання на перспективу.

Теплі усмішки зявилися на обличчях присутніх, коли їх вітали випускники Пулинського ЗДО № 2 «Сонечко».

З вітальним  словом до присутніх звернувся селищний голова Олександр Гаврилюк. Він підкреслив, що освіта є одним із пріоритетних напрямків розвитку громади. Приємні враження  залишилися в присутніх від перегляду відео про здобутки громади.

Начальник відділу освіти Наталія Опанащук щиро подякувала усім освітянам за плідну працю в 2020/2021 навчальному році.

85 випускників  закладів загальної середньої освіти закінчили 11 клас.  Серед них 9 медалістів, всі вони підтвердили свої знання – вступили до закладів вищої освіти. Також Наталія Вікторівна подякувала всім колективам за якісну підготовку закладів освіти до нового навчального року. У відеоролику  учасники конференції мали можливість побачити підготовку закладів освіти до нового навчального року.

Освітянські будні складаються з окремих подій, котрі  мережать неповторний візерунок долі. 5 серпня 2021 року на базі нашої громади пройшов регіональний форум «Освітні процеси в громадах, що змінюють життя». Віктор Лісовський, експерт з питань освіти, підкреслив, що ця подія була високо оцінена учасниками. Присутні в залі мали можливість переглянути миттєвості подій, які відбувалися на форумі.

Спеціалістами відділу освіти  були підготовлені презентації, в яких розкривалися актуальні питання, що стосуються реформування освітньої галузі.

Директор Пулинського інклюзивно-ресурсного центру Віта Голомах у своїй презентації  розкрила основні напрямки  інклюзивної освіти.

Свої музичні вітання між виступами дарували учні ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Назар та Ангеліна Войтюки, Божена Бернацька, Юлія Поліщук.

Ведучі заходу Віта Іщенко та Володимир Кузьменко привітали освітянську родину громади з початком 2021/2022 навчального року і побажали нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки!


« повернутися

Вхід для адміністратора